top of page
Bram van Sales met Bram
Zonder te veel poespas leer ik jou commerciëler denken.

Hoe ik bedrijven help met sales

Commercieel advies

Worden producten op de juiste waarde geschat? en hoe kun je als bedrijf eigenlijk meer vragen voor je product of dienst? Dit zijn allemaal vragen die ik beantwoord in mijn gesprekken.

Commerciële training

Het éérste telefoontje tot het sluiten van de deal. Hoe pak je dit slim en effectief aan? Met mijn op maat gemaakte trainingen help ik mensen om het meeste uit hun verkoop te halen.

Interim management

Ik help bedrijven in verschillende werkvelden met het werven van nieuwe business of een groeisprong te maken met bestaande klanten. Zo kan ik bedrijven helpen die een handje te kort komen.

Methode

Aangenaam!

Je vraagt je vast af: 'Wie is nou de man achter Sales met Bram?' Dat ben ik, Bram van Teeffelen.

 

Samen met mijn vriendin en onze twee katten, Jip en Joep, woon ik in het mooie Lent. Buiten mijn werk geniet ik ervan om tijd te spenderen met mijn vrienden en familie en ben ik regelmatig op een racefiets te vinden. Ook het maken van verre reizen is iets waar ik veel energie uithaal.

 

En ja... een echte knaller maken op het gebied van sales - daar krijg ik wel een kick van!

Over mij
Cijfers

Sales met Bram in cijfers

10+

Jaar ervaring

400+

Accounts beheerd

5M+

Euro omzet gerealiseerd

Meer informatie

-.png
+.png
Sales zonder poespas

Commercieel advies kan op verschillende manieren en moet vooral bij jou en je bedrijf passen. Niet glad maar wel commercieel! Met een korte blik op jouw bedrijf kan ik je andere inzichten geven over jouw verdienmodel, de manier hoe je klanten benaderd maar ook hoe je meer de waarde van jouw product of dienst kan over brengen.

 

We kunnen dan vervolgens af en toe samen komen of videobellen met elkaar om te evalueren hoe het gaat.

+.png
-.png

Een glimlach doet heel veel

Soms heb je wat advies en soms heb je gewoon wat training nodig. Met de salestraining van “Het salestraject van begin tot eind” neem ik op individueel, maar ook in groepsverband mensen mee door het gehele verkoopproces. Startende bij het contact opnemen met potentiële klanten, het eerste kennismakingsgesprek, de offerte presentatie en een stukje onderhandeling voor het krijgen van de handtekening.

 

Het gaat hier om de manier van verbale maar ook non-verbale communicatie. Denk aan je representativiteit, het gebruik van handgebaren en de juiste positieve instelling. 

+.png
-.png
Ik leer jou en je business kennen

Of je nu tijdelijk wat ondersteuning nodig hebt bij jouw commerciële activiteiten of gewoon graag de eerste commerciële stappen samen met mij wil zetten. Het maakt niet uit zolang het doel maar is jouw commerciële activiteiten te verbeteren. Indien ik commerciële werkzaamheden voor jou ga uitvoeren als bijvoorbeeld freelance accountmanager. Dan is dit meest uitgebreide vorm van samenwerken. Naast het commerciële advies en/of training, ga ik voor je aan de slag om jouw bedrijf meer te laten groeien in aantallen, omzet en marge. Belangrijk is wel dat we samen een gedegen salesplan maken met daarin de juiste en realistische doelstellingen. Ik moet tenslotte niet alleen jouw bedrijf maar ook jouw klanten en jouw bedrijfstak/branche leren kennen.

Contact

Ben jij klaar voor groei?

Weet je precies al wat bij jou past of wil je hier graag met mij van gedachte wisselen? Neem dan gerust contact met mij op of laat een berichtje achter. We kijken dan samen wat ik voor jou kan betekenen!

Sales-met-Bram-contact.png
bottom of page