top of page

Over mij

Aangenaam! 

Ik ben Bram van Teeffelen. Samen met mijn vriendin en twee katten woon ik in het mooie Lent bij Nijmegen. Op een ideale vrije dag maak ik ’s morgens een mooie fietstocht en ga ik ’s middags en ’s avonds lekker borrelen en eten met vrienden of familie.Ik houd van afwisseling en ik krijg energie van prettige gesprekken en relaties. Gelukkig weet ik dat ook centraal te stellen in mijn werk! 

Sales-met-Bram-Achtergrond_edited.png

Sales op een persoonlijke manier

Net als veel mensen had ik vroeger een vrij negatief beeld van sales. Gladde verkopers die pas na veel ‘blabla’ zeggen waar het op staat. Vlot praten kon ik als kind al en dat kwam in mijn bijbaantjes goed van pas, maar sales? Dat was niets voor mij, dacht ik. Ik studeerde in eerste instantie Facility Management. Al gauw kwam ik erachter dat ik hier niet genoeg voldoening uit haalde. Ik wilde vooral in contact zijn met mensen en van betekenis zijn voor klanten.


Ik waagde het erop met een Sales Traineeship en ik werd gegrepen door de diepgang van dit vakgebied. Het is zo veel meer dan vlot praten en trucjes uithalen. Tenminste, als ik het op mijn manier doe! Inmiddels ben ik ruim tien jaar bezig met sales en heb ik alle soorten verdienmodellen en verkoopmogelijkheden voorbij zien komen. Het draait bij mij om persoonlijk contact en afstemming. Zo kan ik zonder te veel poespas mijn klanten helpen hun sales te optimaliseren. 

Empathisch en betrouwbaar

Als je met mij werkt zul je al snel merken dat ik geen standaard verkoper ben. Wat ik het leukste vind aan dit vak is het contact met collega’s en klanten: ik investeer in een goede relatie. Alleen door een betrouwbare en oprecht geïnteresseerde partner te zijn kan ik doen waar ik goed in ben: producten of diensten verkopen aan degenen die erop zitten te wachten! Of jou leren hoe je het zelf kunt doen natuurlijk, op jouw manier. 

Ben jij klaar voor groei?

Weet je precies al wat bij jou past of wil je hier graag met mij van gedachte wisselen? Neem dan gerust contact met mij op of laat een berichtje achter. We kijken dan samen wat ik voor jou kan betekenen!

Sales-met-Bram-contact.png
bottom of page