top of page

Interim Management

Samen werken aan groei
Extra ondersteuning nodig op de sales afdeling? Op zoek naar een tijdelijke sales medewerker die jouw verkoopstrategie naar een hoger niveau tilt? Of wil jij je puur focussen op jouw expertise en de sales aan een expert uitbesteden? 

Sommige dingen besteed je liever uit. Dan kan jij verder met waar jij goed in bent. Of je wil na een training voor langere tijd iemand ter beschikking hebben die meedenkt en meewerkt. Ik ga graag een ad interim functie aan om me optimaal te verdiepen in jouw producten, diensten en doelgroep. Om te investeren in goede verkoopprocessen neem ik eventuele collega’s aan de hand mee en wissel graag kennis en ervaring uit. 

 

Het trainen van een nieuwe medewerker of het toewerken naar een specifiek doel is aan mij wel besteed. Na die tijd zorg ik dat jullie vol vertrouwen zelf verder kunnen. 

Wil jij geholpen worden met Sales?

Weet je precies al wat bij jou past of wil je hier graag met mij van gedachte wisselen? Neem dan gerust contact met mij op of laat een berichtje achter. We kijken dan samen wat ik voor jou kan betekenen!

Sales-met-Bram-contact.png
bottom of page