top of page

Commercieel Advies

Samen werken aan groei
Het is tijd voor jouw bedrijf om te gaan groeien. Misschien is je product nog niet winstgevend genoeg of ben je op zoek naar manieren om op te schalen. Vind je het lastig geld te vragen voor wat je doet? Of wil je jouw verkoop professionaliseren en aanpassen aan jouw doelgroep en wensen? Met een commercieel advies laat ik jou zien hoe je dit kunt realiseren. 

Een sessie op maat

Tijdens een sessie duik ik samen met jou in je werk, je dienst of product. Ik leer jou en je bedrijf beter kennen en verken de uitdagingen en mogelijkheden die er voor jou zijn. Met mijn ruime ervaring in diverse sectoren denk ik out of the box en samen komen we op ideeën waar je eerder misschien nooit aan had gedacht. Altijd staan jouw wensen en kwaliteiten centraal. 

 

Na deze sessie stel ik een uitgebreid commercieel adviesrapport voor je samen. Hiermee heb je een kant en klaar plan waarmee jouw verkoop naar een volgend niveau getild wordt! 

Wat kost dat?

Voor een sessie, gevolgd door een commercieel advies vraag ik €510,- (excl. Btw) Dit is een standaardtarief voor een adviesrapport. Mocht je speciale wensen hebben of blijkt na kennismaking dat er voor jouw organisatie meer dan zes uur nodig is, dan doe ik je graag een alternatief voorstel. Neem vrijblijvend contact op om jouw situatie te bespreken! 

En daarna?

Nadat je een commercieel advies hebt ontvangen kun je echt (door) gaan groeien. Je weet nu precies waar voor jou de kansen liggen en welke strategieën je in kunt zetten. Heb je hier hulp bij nodig? Dan begeleid ik je graag verder door middel van een training of als ad interim sales medewerker totdat jij of je medewerker(s) het zelf voort kunnen zetten.

Wil jij geholpen worden met Sales?

Weet je precies al wat bij jou past of wil je hier graag met mij van gedachte wisselen? Neem dan gerust contact met mij op of laat een berichtje achter. We kijken dan samen wat ik voor jou kan betekenen!

Sales-met-Bram-contact.png
bottom of page