top of page

Commerciële Training

Training & begeleiding junior salesmedewerkers

“Van handdruk tot handtekening” is een training gericht op mensen die net in de sales beginnen. Je hebt een opleiding of cursus achter de rug maar weet nog niet precies hoe je sales in de praktijk toepast. Van het opbouwen van gesprekken tot het verkopen van een product of dienst. Een goede verkoper investeert ook in zelfontwikkeling om zo tot een oprechte relatie en betere verkoopresultaten te komen. 

Het is ook mogelijk dat ik als ad interim betrokken raak bij de organisatie om medewerkers op te leiden of als overbrugging totdat er een geschikte kandidaat gevonden is. 

Opfriscursus op maat voor salesmedewerkers

Het sales vakgebied is volop in ontwikkeling. Als je in de jaren ’90 een topverkoper was kan het maar zo zijn dat je tegenwoordig niet dezelfde resultaten boekt. Is sales dan iets geworden voor jonge mensen vol trucjes zonder ervaring? Of wordt het tijd om je kennis op te frissen? 

 

Met mijn persoonlijke aanpak weet ik jouw passie voor sales weer aan te wakkeren. Of net even die extra tips te geven waardoor jouw aanpak ook in deze tijd resultaten oplevert. Zo help ik sales teams en verkoopmedewerkers om weer up to date te zijn met de nieuwste inzichten en bedrijfsmodellen vanuit diverse sectoren. Altijd met jouw kennis en vaardigheden als leidraad. En: zonder poespas. 

 

Het is ook mogelijk dat ik ad interim betrokken raak bij de organisatie om medewerkers te begeleiden totdat zij zelf verder kunnen. Kan jouw team of jijzelf wel een opfriscursus of advies gebruiken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sales voor ondernemers
Je hebt je eigen bedrijf maar vindt het commerciële deel van het ondernemen nog erg lastig. Misschien denk je dat het gewoon niets voor jou is. Maar sales is toch echt een essentieel onderdeel van het ondernemen! Zonder verkoop komen jouw diensten of producten niet bij je doelgroep terecht en kun jij niet doen wat je het liefste doet.

 

Je bent zzp’er of hebt maar een klein team ter beschikking en wil graag op een manier verkopen die bij jouw bedrijf past. Geen trucjes of gladde praatjes, maar vanuit een oprechte intentie om je klanten te helpen. Ik help jou graag om jouw omzet te vergroten, je klanten beter te helpen en een duurzaam verdienmodel op te zetten zodat jij met een goed gevoel kunt ondernemen. Altijd in overleg en op maat. Uiteraard houden we in de training rekening met jouw vaardigheden, de beschikbare tijd, mensen en budget om zo tot een passende manier van verkopen te komen. 

Ben jij klaar voor groei?

Weet je precies al wat bij jou past of wil je hier graag met mij van gedachte wisselen? Neem dan gerust contact met mij op of laat een berichtje achter. We kijken dan samen wat ik voor jou kan betekenen!

Sales-met-Bram-contact.png
bottom of page